Головна Технологічне обладнання Обладнання для лінії переробки сироватки

Обладнання для лінії переробки сироватки

01

Пастеризаційно-охолоджувальна установка.

Призначена для термічної обробки молока від 1000 л/год до 30 000 л/год.

02

Пастеризаційно-охолоджувальна установка.

Призначена для термічної обробки вершків від 500 л/год до 5 000 л/год.

03

Пастеризаційна установка вершків при виробництві вершкового масла.

Призначена для термічної обробки вершків при виробництві вершкового масла способом перетворення високо жирних вершків від 500л/год до 2 500 л/год.

04

Флокулятор. Призначений для промислового виробництва сиру «Рікотта» із сироватки.

05

Установка для відокремлення казеїнових частинок сирного пилу ВСП-30.

Призначена для очищення сироватки від казеїнових частинок та сирного пилу.

06

Сироватковідокремлювач.

Призначений для відокремлення сироватки при виробництві кисломолочного сиру.

07

Сироватковідокремлювач.

Призначений для відокремлення сироватки при виробництві насипних сирів.

08

Установка для часткового соління сирного зерна у потоці.

Призначена для часткового соління сирного зерна у потоці з метою скорочення часу соління сирів та збереження якості сироватки для подальшої переробки.

Дивіться інше обладнання

Обладнання для приймання і первинної обробки молока

Технологічні лінії для виробництва сиру і сирних продуктів

Станції санітарної обробки СІР

Обладнання для лінії виробництва м’яких сирів